Cajunkruiden

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dit specerijenmengsel kan worden gebruikt als kruiderij voor gerechten als jambalya en gumbo maar ook voor vismoten, kip of vlees.
  • 2 De peperkorrels met het komijn- en mosterdzaad in een koekenpan op middelhoog vuur roosteren tot het aroma vrijkomt.
  • 3 De geroosterde specerijen fijnmalen met een vijzel, vervolgens het paprikapoeder, de cayennepeper, oregano, tijm en het zout toevoegen en alles opnieuw fijnmalen.
  • 4 Dit mengsel kan lang bewaard blijven. Bij direct gebruik de specerijen met fijngehakte knoflook en ui in een foodprocessor pureren tot een homogeen mengsel. Desgewenst olijfolie toevoegen voor een fijnere kruidenpasta.

Cajunkruiden is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cajunkip met paprika
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met kalkoenfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kraak-knappers
40 min Snack
Bekijk recept

Cajunkip met paprika
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met kalkoenfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kraak-knappers
40 min Snack
Bekijk recept