Zoek
auberginedip met toast en groenten
4
45 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 st aubergines
2 teentjes look
1 sap van 1 citroen
100 ml yoghurt natuur
1 eetl olijfolie
1 theelepel sesamzaad
10 stuks wortel- en komkommerstaafjes
6 st radijsjes
2 st pitabroodjes
Bereiding
1
verwarm oven voor op 200°c
2
zet de aubergines 40 min in de oven tot de schil loskomt en haal dan uit de oven
3
laat eventjes afkoelen en verwijder de schil en stengels
4
mix het auberginevlees in de blender samen met de look en citroensap tot een fijne moes
5
voeg nu de yohurt toe, breng op smaak met peper en zout
6
zet ongeveer uurtje in koelkast
7
schep het mengsel in kleine potjes en doe paar drupplels olijfolie bovenop samen met paar sesamzaadjes
8
serveer fris met de wortelstaafjes en de komkommerstaafjes, de radijsjes fijn gesneden en een beetje geroosterd pitabrood
auberginedip met toast en groenten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde auberginedip met geitenkaas
50 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle auberginedip met knoflook
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Auberginedip met sesamzaad
15 min
Snack
Bekijk recept
Tapas: Jamon Serrano Chips Met Auberginedip
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept