Zoek
stroganoffsaus
4
15 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kleine sjalot
1 teentje look
3 st tomaten
1 blikje tomatenppuree
1 halve rode paprika
250 gr champignons
20 cl room
10 cl vodka
1 beetje peterselie
Bereiding
1
We versnipperen de paprika, de sjalot en het teentje look in fijne stukjes en snijden de champignons in schijfjes.
2
We ontvellen de tomaten en snijden deze eveneens klein.
3
In een grote pan fruiten we de stukjes paprika, de look, de sjalot, en de champignons gedurende een drie tot vier minuten.
4
We voegen vervolgens de tomaten en tomatenpuree toe, kruiden met peper & zout en een koffielepel paprikapoeder.
5
We voegen de vodka toe en laten nog een vijftal minuten al roerend inkoken.
6
Tot slot mengen we de room eronder laten de saus al roerend indikken.
7
We werken af met versgehakte peterselie.
8
We serveren deze saus bij steak of gegrild vlees.
stroganoffsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Stroganoffsaus
15 min-
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoffsaus
15 min-
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept