Mangochutney

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie in een middelgrote steelpan, voeg het mosterdzaad toe en roer tot de zaadjes beginnen te springen. Roer er de blokjes mango, suiker, chilipeper en zout naar smaak door. Laat op middelhoog vuur, af en toe roerend 15 min. koken tot de chutney stroperig wordt. Voeg het limoensap toe, controleer de smaak en laat afkoelen.

Mangochutney is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept