Jeroen Meus - Groenten- en kippenbouillon

4
180 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de groentenbouillon: doe het water in een grote ketel en voeg een beetje zout toe.
  • 2 Doe alle groenten in de pan , en leg er de kruiden bovenop.
  • 3 Breng aan de kook en laat 45 minuten trekken.
  • 4 Voor de kippenbouillon: doe het water in een grote ketel en voeg een beetje zout toe.
  • 5 Doe alle groenten in de pan , en leg er de kruiden en de soepkip bovenop.
  • 6 Breng aan de kook en laat 1 tot 2 uur trekken.
  • 7 weetjes
  • 8 Voorzie ongeveer 400 gram groenten (en een halve soepkip als je kipbouillon maakt) op 1 liter water.

Jeroen Meus - Groenten- en kippenbouillon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept