Zoek
Jeroen Meus - Groenten- en kippenbouillon
4
180 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 wortels
4 stengels bleekselder
4 uien
1 stengel prei
1 l water
10 peperbolletjes
kruidnagel
3 teentjes look
1 takje tijm
3 blaadjes laurier
8 stengels peterselie
1 takje rozemarijn
zout
1/2 soepkip
Bereiding
1
Voor de groentenbouillon: doe het water in een grote ketel en voeg een beetje zout toe.
2
Doe alle groenten in de pan , en leg er de kruiden bovenop.
3
Breng aan de kook en laat 45 minuten trekken.
4
Voor de kippenbouillon: doe het water in een grote ketel en voeg een beetje zout toe.
5
Doe alle groenten in de pan , en leg er de kruiden en de soepkip bovenop.
6
Breng aan de kook en laat 1 tot 2 uur trekken.
7
weetjes
8
Voorzie ongeveer 400 gram groenten (en een halve soepkip als je kipbouillon maakt) op 1 liter water.
Jeroen Meus - Groenten- en kippenbouillon is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept