Zoek
Dillesaus
2
5 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
25 gr boter
25 gr bloem
100 ml visbouillon
100 ml room
1 tl mosterd
2 el dille
peper en zout
Bereiding
1
Smelt de boter en roer de bloem eronder.
2
Laat 1 minuutje bakken.
3
Voeg visbouillon toe en roer goed.
4
Voeg langzaam de room toe.
5
Voeg mosterd en dille toe en laat even sudderen.
6
Kruid bij met peper en zout naar eigen believen.
Dillesaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Haring in dillesaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haring in dillesaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept