2 Azijn 2 el ,Zoete hete chilisaus 100 ml ,Gembersiroop 1 el, sesamolie 3 el ,fijngehakte koreander-
3 2 Arabische dressing: Koreander ,komijn,gember,kardemom,kaneel, van dit alles een snufje, Azijn 2 el, knoflook 2 tenen ,fijngehakt walnoten olie 100 ml, 2 verse vijgen fijngemaakt ,citroensap 1 elPan op het vuur met de helft van de walnotenolie om de specerijen op te lossen -3 Yoghurt dressing:
4 Magere yoghurt 100 ml ,Muntbladeren fijngehakt 2 el ,Bieslook fijngehakt 1 el ,citroensap 75 ml-
7 Witte wijnazijn 2 el, Walnotenolie 100ml,Citroensap 2 el,Gembersiroop 1 tl,Kokosnotenpuree 2 el,Mangopuree 2 elSpaanse peper naar smaak - 1
8 11 Italiaanse dressing:1
9 Rode wijnazijn 1 el,Balsamicoazijn 3 el ,Olijfolie extra vierge 100 ml, Half zongedroogde tomaten fijngesneden 2 el ,,Knoflook fijngehakt 2 tenen, Basilicum fijngehakt 1 el.Peper naar smaak. -2
0 12 Spaanse dressing :Gegrilde paprika fijngesneden 3 el (pimentos de navarra ),Rode wijnazijn 50 ml , Olijfolie extra vierge 100 ml, Knoflook fijngehakt 2 tenen,citroensap 1 el,Salie fijngehakt 1 tl .Peper naar smaak -BEREIDING : Mix van elke dressing de ingrediënten goed tot ze goed vermengd zijn .
Diverse dressings om altijd bij de hand te hebben is een recept van Solo Open Kitchen