Saus bij vleesgerechten

4
5 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 2 lepels balsamico-azijn of wijnazijn (wit of rood) en ZELFS een RESTJE vinaigrette (te weinig om nog een salade mee te prepareren) gebruik ik samen met bouillon en cognac om te deglaceren na het aanbakken van het vlees - als basis voor de saus dus. De saus nu binden met wat bloem opgelost in water en 5 min laten doorkoken tot gewenste dikte.
  • 2 Hiermee creëer je steeds een lekkere saus en ALS je hierna ook een beetje room toevoegt en de saus terug naar het kookpunt laat komen (maar niet meer laat doorkoken) dan heb je een echt feestelijke saus die NOOIT schift. Smakelijk...
  • 3 Trouwens mensen raden dit ingrediënt nooit, als ze je vragen wat die saus nu juist zo lekker maakt.

Saus bij vleesgerechten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groene saus uit Piemonte
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde tomaten met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Passiefruit saus voor vleesgerechten
0 min
Bekijk recept
Demi-glacesus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept