Zoek
Gekarameliseerde uiendip.Een lekkere dip om te
4
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 tl bruine basterd suiker
2 grote uien in hele dunne ringen
175 ml zure room
20 gr roomboter
1 el olijfolie
1/2 tl zout
1/4 tl gemalen peper
1 snuf cayenne peper
Bereiding
1
Smelt de boter in een anti aanbakpan en voeg er de olijfolie aan toe.
2
Voeg de uien,cayennepeper,basterdsuiker,zout en peper toe en roerbak 10 min.
3
Zet het vuur laag en laat 20 min bakken terwijl je af en toe roert.
4
Als het goed is zijn na 20 min de uien bruin en gekarameliseerd.
5
Laat afkoelen.
6
Doe de zure room in een kom en roer er de uien door.
7
Super lekker om bij chips en stokbrood te dippen.
8
Je gasten zullen verrast zijn.
9
.
Gekarameliseerde uiendip.Een lekkere dip om te is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Vijgentaartje
Bekijk recept
Homemade stroopwafels
Bekijk recept
Spaghetti vongole met tomaat
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde witlof
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-braadworstgratin
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept