Vissaus uit Oostende

2
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet een pan op eeen middelhoog vuur en doe er de 200 ml water in. Voeg er het bouillon blokje en het glas witte wijn bij. Doe er tijm en de laurier in en laat het geheel ca 10 min indampen.
  • 2 Voeg er de slagroom bij en laat deze iets inkoken.
  • 3 Roer de garnalen en de mosselen door de saus en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Serveertip:
  • 5 serveer in een voorverwarmde sauskom.
  • 6 De vis kan zowel gebakken als gestoofde witvis zijn.

Vissaus uit Oostende is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sliptong uit Oostende
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jacobsschelpen Uit Oostende
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sliptong uit Oostende
0 min
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept