VERSE TOMATENSAUS

4
120 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verhit de olie in een grote pan. Voeg de ui en het knoflook toe en laat 5 minuten zachtjes bakken tot de ui zacht maar niet bruin is. Roer af en toe. Voeg de tomaten, de wijn of de bouillon en de basilicum toe. Laat 20, 30 minuten sudderen tot de saus dik is. Pureer de saus met een mixer of keukenmachine tot ze smeuig is. Druk ze door een fijne zeef als u een heel fijne saus wilt. Voeg de suiker toe om de zuurheid van de tomatente neutraliseren. Breng op smaak met peper en zout en verwarm. Gebruik de saus als basis voor een andere saus of giet ze over de pasta. Meng goed en bestrooi met gescheurde blaadjes basilicum en vers geraspte of geschaafde PArmezaankaas

VERSE TOMATENSAUS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept