1-2-3 Groene Pesto zelf gemaakt

4
5 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Met deze verse pesto zet je in een handomdraai een ware smaakexplosie op tafel.
  • 2 Heerlijk op een stokbroodje, bij vis uit de oven, of als saus over zelfgemaakte pasta.
  • 3 Wat je overhoudt kun je bewaren in weckpotjes.
  • 4 Met handgeschreven etiket en feestelijke lintje een origineel cadeautje
  • 5 .
  • 6 Mix de geroosterde pijnboompitten, de Parmezaanse kaas en het teentje knoflook in de keukenmachine tot kleine kruimels.
  • 7 2 . Voeg de basilicumblaadjes, peper, zout en olijfolie toe en mix alle ingrediënten nog even kort door elkaar.
  • 8 Wil je de pesto graag wat langer bewaren, doe het dan in een schoon weckpotje en schenk er een dun laagje olijfolie op. Zo blijft de pesto 2 maanden houdbaar. Na opening kun je de pesto het beste binnen 1 week opmaken.
  • 9 .

1-2-3 Groene Pesto zelf gemaakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept