Cherrytomaten-pancetta saus voor over de pasta.

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de pancetta gedurende 2 á 3 minuten knapperig. Leg de gebakken pancetta op wat keukenpapier en laat ze uitlekken.
  • 2 Verlaag het vuur iets en voeg vervolgens de cherrytomaten toe. Laat de cherrytomaten gedurende 15 minuten bakken totdat deze uit elkaar beginnen te vallen. Druk de helft van de gebakken cherrytomaten in met een houten lepel zodat deze verder uit elkaar barsten. Voeg de geraspte citroenschil toe en kruid de saus naar smaak met peper en zout. Roer de gebakken pancetta door de tomatensaus en roer als laatste de verse oregano door de tomatensaus.
  • 3 Deze saus smaakt heerlijk bij bijvoorbeeld penne en andere pastas.

Cherrytomaten-pancetta saus voor over de pasta. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept