Mandrijnen Vinaigrette

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de schil van de manderijn in een schaaltje. Meng dit met 1 eetlepel dyon mosterd, 1 theelepel honing en het sap van de manderijn.
  • 2 Voeg vervolgens olijfolie (5 eetlepels) toe en roer het geheel goed door. Voeg eventueel nog wat extra olie toe. Vervolgens enkele (2-3 eetlepels) amandelolie toevoegen en het geheel nogmaals flink doorroeren.

Mandrijnen Vinaigrette is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept