Whisky-mosterdmarinade

4
5 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruimel het bouillonblokje fijn en meng het met de mosterd, whisky en olie.
  • 2 Bestrijk het vlees met deze mengeling, dek af en laat ongeveer 30 min. marineren. Bak het vlees naar wens.

Whisky-mosterdmarinade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdmarinade
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdmarinade met honing en dragon voor vlees of kip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Koteletten in mosterdmarinade.
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktail van tijgergarnalen met whisky
35 min Voorgerecht
Bekijk recept