Zoek
Whisky-mosterdmarinade
4
5 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 blokje Knorr Bouillon Original Vlees
1 el mosterd
1 el whisky
2 el olijfolie
Bereiding
1
Kruimel het bouillonblokje fijn en meng het met de mosterd, whisky en olie.
2
Bestrijk het vlees met deze mengeling, dek af en laat ongeveer 30 min. marineren. Bak het vlees naar wens.
Whisky-mosterdmarinade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mosterdmarinade
5 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdmarinade met honing en dragon voor vlees of kip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Koteletten in mosterdmarinade.
90 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktail van tijgergarnalen met whisky
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept