Zoek
Peperroomsaus
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 el cognac
1 pot kalfsfond lacroix
120 gr peperbolletjes
250 ml room
Bereiding
1
Giet het meeste vet uit de pan en doe er daarna een scheutje cognac in, roer het aanbaksel los met een klopper en flambeer.
2
Laat de cognac even inkoken en voeg daarna de kalfsfond en room toe.
3
Laat de saus ca. 5 minuten op een middelmatig vuur verder inkoken tot de gewenste dikte en kruid af met peper en zout.
4
Zeef de saus en werk af met groene peperbolletjes.
Peperroomsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Roastbeef met peperkorst en peperroomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met pepersaus en witlofsla
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene-peperroomsaus
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Roastbeef met peperkorst en peperroomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met pepersaus en witlofsla
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene-peperroomsaus
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept