2 dips met wrapchips

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 bruchetta kruiden mengen met heet water, paar minuten laten staan, helft witte kaas en 2 eetlepels mayonaise toevoegen en mengen.(dip 1)
  • 2 Rucola en bieslook hakken en mengen met mayonaise en witte kaas.(dip 2)
  • 3 Wraps in stukken knippen en krokant bakken in frietvet op 170°,
  • 4 laten uitdruipen op keukenpapier.Dit kan je ook op voorrand doen. en in plastiek zak bewaren tot je het nodig hebt.
  • 5 Smakelijk!

2 dips met wrapchips is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Bianca’s brood dips
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Groente met dip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Crèmige dips en rauwe groentjes
20 min Snack
Bekijk recept
Cocktailgarnalen basisrecept
10 min Snack
Bekijk recept