Smullen uit eigen inmaak Deel 4 Witte

10
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de geleisuiker en de witte wijn in een pannetje en breng aan de kook. Laat het 2 minuutjes zachtjes koken.
  • 2 Giet het in gesteriliseerde potjes en draai er de deksel op. Laat 15 min op de kop staan en draai ze dan om. Laat geheel afkoelen.
  • 3 Handel voor de rode versie hetzelfde en gebruik Merlot of Syrah. Deze hoeveelheden zijn voldoende voor 2 potjes van elk. Ik heb alles gehalveerd om uit te proberen.
  • 4 Tja , en waar gebruik je dit nu voor?
  • 5 Op internet las ik onderstaande ideeën.
  • 6 Op toast met paté.
  • 7 In een salade.
  • 8 Als amuse met zachte geitenkaas op een toefje waterkers.
  • 9 Bij een kaas plateau.Als jam op een croissantje.Lekker bij geitenkaas of blauwe kaas.1
  • 0 Ook lekker in een saus, stoofpot of door rodekool.1
  • 1 Of experimenteer zelf.1
  • 2 Lang houdbaar in de koelkast. ( ca 3 maanden)1
  • 3 En natuurlijk ook hartstikke leuk om cadeau te doen.1
  • 4 Kookwinkel Cook & Co eigen foto

Smullen uit eigen inmaak Deel 4 Witte is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept

Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sandwiches van de koe
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Boerenbrood
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met makreel en rode biet 
Bekijk recept