1 1 Basis : meng 1 el mayo, 2 el yoghurt en pezo 2 Tomato : meng de basis met 1 el ketchup, een kleine in stukjes gesneden trostomaat en wat paprikapoeder of cayennepeper 3 Zoet kerriesausje : snij een schijfje ananas op sap in stukjes. Meng de basis met de ananasstukjes, 2 el ananassap en 1 el kerriepoeder 4 Mosterdsausje : meng een fijngesneden sjalot met 1/2 el geraspte appel en 1 el mosterd. Voeg de basis toe 5 Groene dressing : voeg 1 el fijngesneden komkommerblokjes, fijngehakte peterselie, 1 teentje knoflook en 1 el wittewijnazijn aan de basis toe. 6 Waterkersdressing : mix 1 bosje waterkers grof met de magere yoghurt en voeg toe aan de rest van de basis. 7 Passiesalsa : lepel 1 el passievrucht uit en meng met de basis