Scampislaatje voor op de boterham

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook 200 gr ongepelde diepgevroren scampi 2 à 3 minuten in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. Pel de scampi en verwijder de bruine draad. Meng 2EL mayonaise met 2 el Griekse yoghurt. kruid met 1kl kerriepoeder, peper en zout. Roer er de scampi en wat fijngesnipperd bieslook onder. Lekker op de boterham, stokbrood of op een toastje

Scampislaatje voor op de boterham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept

scampislaatje met appel en curry
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampislaatje met groene appel en curry
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
fris scampislaatje met peer
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampislaatje met groene appel en curry
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept