Piccalilly

4
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de bloemkool in kleine roosjes , schil en hak de komkommer en appelen in fijne brunoise . Meng het zout met het water in een grote kom . Doe de bloemkool komkommer en appelen erbij . Laat dat mengsel een nacht in de koelkast staan .
  • 2 Hak de uien , Spaanse peper , knoflook en gember in de keukenmachine . Verhit de uien en bak die gaar . Voeg smaakstoffen toe en laat vijf minuten sudderen.
  • 3 Meng de bloem met een 1/2 kop azijn . Giet de rest van de azijn in een kom en verwarm . Meng het bloemmengsel erbij en laat al roerend doorkoken. Laat het groentenmengsel uitlekken en voeg de azijn toe . Laat tien minuten zacht koken . Verdeel mengsel in potten en sluit goed af. Laat drie maanden rusten .

Piccalilly is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept