pepersaus Peter Goossens

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Biefstuk bakken.
  • 2 Uit de pan nemen en op warm bord afdekken (zijkanten openlaten)
  • 3 met alufolie en in oven van 40 graden laten rusten
  • 4 Vet uit de pan weggieten. Blussen met cognac en aanbaksel losroeren.
  • 5 Flamberen om alcohol te laten verdampen.
  • 6 Fond bijvoegen en even laten doorkoken. Room toevoegen en niet te lang meer laten doorkoken.
  • 7 Kruiden met peper en zout en peperbolletjes toevoegen.
  • 8 Nog even laten doorkoken.

pepersaus Peter Goossens is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananas, witte chocolade en passievrucht
20 min Nagerecht
Bekijk recept
erwtensoep Peter Goossens
0 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ananas en chocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept