Roereitje met gerookte zalmsnippers en bieslook

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de gerookte zalm fijn.
  • 2 Klop de eieren los samen met de room, voeg er een beetje gehakte bieslook, peper en zout aan toe.
  • 3 Laat de Solo smelten in een steelpannetje en giet er de eieren bij.
  • 4 Roer voorzichtig met een houten lepel tot de eieren lichtjes gestold zijn.
  • 5 Verdeel ze over 4 eierdopjes (of potjes), garneer met bieslook en met reepjes verse toast.
  • 6 Werk af met de zalm.

Roereitje met gerookte zalmsnippers en bieslook is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Witloofrolletjes met Iberische ham
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roereitje met kaviaar
10 min
Bekijk recept
Roereitje met Mechelse aspergekoppen
Bekijk recept
Nasi Met Kipsate A La Vanderlyde
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept