Zoek
Roereitje met gerookte zalmsnippers en bieslook
4
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
30 g Solo
1 flesje light room
zout
sprietjes bieslook of groen van lente-uitjes,1.5
4 eieren (stuks)
60 g gerookte zalm
peper
Bereiding
1
Snipper de gerookte zalm fijn.
2
Klop de eieren los samen met de room, voeg er een beetje gehakte bieslook, peper en zout aan toe.
3
Laat de Solo smelten in een steelpannetje en giet er de eieren bij.
4
Roer voorzichtig met een houten lepel tot de eieren lichtjes gestold zijn.
5
Verdeel ze over 4 eierdopjes (of potjes), garneer met bieslook en met reepjes verse toast.
6
Werk af met de zalm.
Roereitje met gerookte zalmsnippers en bieslook is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rodekool met rozijnen
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Witloofrolletjes met Iberische ham
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roereitje met kaviaar
10 min
Bekijk recept
Roereitje met Mechelse aspergekoppen
Bekijk recept
Nasi Met Kipsate A La Vanderlyde
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept