Frisse stoemp met bieslook en gebakken zalm

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
  • 2 Kook ze gaar in gezouten water. Maak er stoemp van met een klontje Solo, wat peper en zout en een snuifje muskaatnoot.
  • 3 Hak de zilveruitjes en de bieslook fijn en meng ze onder de stoemp.
  • 4 Bak de zalm in wat Solo Vloeibaar.
  • 5 Maak in dezelfde pan ook de saus: voeg de light room, 20 cl witte wijn en het blokje visbouillon toe. Laat 5 minuten goed inkoken en voeg de grijze garnalen toe.
  • 6 Leg de zalm op een bord en schenk er de romige garnalensaus bij. Werk af met enkele bieslookstengels en dien op met de stoemp.

Frisse stoemp met bieslook en gebakken zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept