Zoek
ardeense omelet
5
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 st eieren
1 dl afgeroomde melk
600 gr ardeense ham in blokjes van ongeveer 2 cm
100 gr dunne blokjes buikspek
3 st ui in schijfjes gesneden
500 gr kleine champignons
1 beetje boter
5 eetl gehakte dragon
250 gr ganzenlever(kan je ook weglaten eventueel)
2 eetl gehakte peterselie
Bereiding
1
meng de eieren met de melk en kruid af
2
bak de blokjes ham en spek samen met de ui en champignons op hoog vuur
3
zet het vuur wat lager nu en meng er de eieren met de melk door
4
strooi dragon over en laat alles 10 miin sudderen tot de eieren gestold zijn
5
schud geregeld met de pan om aanbakken te voorkomen
6
indien je ganzenlever hebt, snijd heel fijn en schik op bord en bedek dan met de omelet
7
strooi peterselie over en laat je maar smaken!
8
ik kan je zeggen goed gevulde maaltijd is, samen met warme toast
ardeense omelet is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofsoep met grijze garnalen
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept