Minitortilla met aardappelen, chorizo

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° C (T° 6-7).
  • 2 Pel de tomaten en de paprika’s. Pel de uien en snij in schijfjes. Bak de chorizo (of het spek) met de peterselie in een droge pan. Plaats de gebakken chorizo en peterselie in een diepe ovenschotel, die werd ingesmeerd met Solo.
  • 3 Laat in de nog warme pan wat Solo smelten en bak er de groenten gedurende 5 minuten in. Plaats de gebakken groenten boven de chorizo in de ovenschotel. Meng de eieren met de melk en resterende kruiden. Giet dit eiermengsel over de ovenschotel.
  • 4 Laat ongeveer een half uur bakken in de oven. Controleer of het gerecht klaar is door een inkeping te maken in het midden van de tortilla en te kijken of het nog vloeibaar is. Laat afkoelen voordat je serveert.

Minitortilla met aardappelen, chorizo is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito Ultimo
20 min Voorgerecht
Bekijk recept