Ajuintaart op z'n Pissaladières

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 2 Pel de uien en snij ze in schijven. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan en voeg een klontje suiker en de uien toe. Bak de uien 3 minuten.
  • 3 Klop de eieren en meng ze met de light room om te Koken, uien en de in stukjes gescheurde Parmaham. Vet een taartvorm in met Solo, ontrol het kruimeldeeg erin en garneer het deeg met dit mengsel. Laat gedurende 25 minuten bakken in de oven.
  • 4 Serveer dit gerecht met wat rucola en zongedroogde tomaten. Werk de taart af met een sneetje Parmaham en gehalveerde kerstomaatjes.

Ajuintaart op z'n Pissaladières is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caldo De Res
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
mosselen marinières met spekjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lam En Rijst In Een Pot
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst Salade
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept