1 Bestrooi de plakjes courgette met zout, laat ze 10 minuten liggen en dep ze droog met keukenpapier. Verhit de Solo Light in een pan en roerbak de courgettes en uien in 5 à 6 minuten beetgaar.
2 Klop in een kom de eieren los met 2 eetlepels water en meng er 50 g parmezaan, de basilicum en zout en peper naar smaak door. Schep het courgettemengsel erdoor.
3 Verhit de Solo in wikkel in de pan en giet het eimengsel erin. Laat de frittata op matig hoog vuur in 8 minuten stollen. Schuif de pan onder een hete grill en laat de bovenkant in 1 à 2 minuten goudbruin worden, of keer de omelet met behulp van een bord en bak ook de onderkant nog 1 à 2 minuten.
4 Strooi er nog wat Parmezaanse kaas over.
5 Tip: Lekker met een frisse tomatensalade. Meng ook eens kleine stukjes tomaat door de frittata.