Tiroolse eieren

4
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een pan water aan de kook en kook hierin 4 eieren 10 minuten. Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze en snijd ze in plakjes. Ontvel de tomaten en snijd ze in plakjes. Klop in een kom 2 eieren los met de koffieroom en wat zout en peper. Laat in een steelpan de boter smelten en giet dit in een ovenschaal. Leg de plakjes tomaat erin en daarop de ansjovis. Bestrooi het met wat peterselie en de Italiaanse kruiden. Leg de plakjes ei erop, bestrooi het met paneermeel en giet het eimengsel erover. Zet de schaal 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Lekker met patat of stokbrood.
  • 2 eens helemaal anders een ei.........

Tiroolse eieren is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tiroolse Beursjes
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Snitzel Op Tiroolse Wijze
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept