Rouille

10
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Plet de knoflook tot een pasta in de vijzel of in de blender, doe vervolgens in een kom.
  • 2 Voeg de eidooiers toe en klop het met steeds toevoegen van scheutjes olie tot een mayonaise.
  • 3 Voeg vervolgens de cayennepeper en saffraan toe.
  • 4 Goed kloppen.
  • 5 Het kan ook eenvoudig: mayonaise uit een pot mengen met knoflook, cayennepeper en saffraan.

Rouille is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdvissoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdvissoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept