Gevuld eitje met kruidenkaas

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De eieren hard koken, schrikken onder koud water, pellen en in de lengte doormidden snijden.
  • 2 De dooier pletten en mengen met een beetje mayonaise, de fijngesneden kruiden en de kruidenkaas.
  • 3 Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Alles goed mengen tot een glad geheel.
  • 5 Vul een spuitzak met een grote gekartelde mond met het mengsel en vul hiermee de lege eiwitten.
  • 6 Werk af met een garnaaltje en een takje dille.

Gevuld eitje met kruidenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min Snack
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept