Frittata met waterkers en grijze garnalen

4
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : pluk de blaadjes van de waterkers en gooi de steeltjes weg, snipper de bieslook fijn, snij de tomaten in vier.
  • 2
    Voorbereiding
    '
  • 3 Klop de eitjes met de room, de kruidenkaas en het bieslook. Kruid met peper en zout.
  • 4 Meng met de waterkers, de stukjes, de garnalen en de geraspte kaas. Giet de mengeling in een beboterde vorm. Bak 35 à 40 min. in een voorverwarmde oven van 180 graden.
  • 5 Laat de frittata afkoelen en snij in vierkantjes.

Frittata met waterkers en grijze garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept