Clafoutis van tomaten met hesp

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160 °C en plaats het rooster in het midden.
  • 2 Was zorgvuldig de tomaatjes en doe ze in een ovenschotel. Overgiet met een scheut olie en bestrooi met een theelepel oregano.
  • 3 Plaats het 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 4 Klop ondertussen de eieren en meng de parmezaanse kaas erdoor.
  • 5 Voeg de mosterd toe. Los de maïzena op in koude melk en room en voeg toe aan het mengsel. Kruid met de pepermolen.
  • 6 Haal de schotel uit de oven. Giet het eiermengsel tot halve hoogte, voeg er de hamblokjes bij en bestooi met een theelepel oregano. Zet het in de oven en laat het bakken gedurende 25 minuten tot wanneer de clafoutis licht goudbruin gekleurd is.
  • 7 Haal de clafoutis uit de oven en laat afkoelen alvorens op te dienen.

Clafoutis van tomaten met hesp is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pita met omelet, champignons en gekookte hesp
20 min
Bekijk recept
Risotto met champignons, pancetta en truffelolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp met prei en hesp
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Smoske hesp
10 min
Bekijk recept

Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min Nagerecht
Bekijk recept