zuiderse pannenkoekjes met ansjovismayonaise

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de flensjes.
  • 2 Smelt de boter,doe de bloem in een mengkom,giet er de boter bij en de eieren en melk. Roer of mix dit alles tot een gladde massa,indien het beslag nog te lopend is voegt men er nog wat bloem aan toe,kruiden met een snuifje zout.Het beslag voor de flensjes is klaar.
  • 3 Ansjovismayonaise,
  • 4 Doe het ei in een mixbeker en mix het ei terwijl men de olie er voorzichtig bij giet tot we een dikke dressing bekomt,daarna mix je de ansjovis en look eronder,afkruiden met cayennepeper.
  • 5 Indien nodig bijkruiden met zout.
  • 6 Pan op het vuur,een beetje boter erin een deel van courgette en olijven meebakken,daarna overgieten met het beslag en de flensjes afbakken.
  • 7 De flensjes oprollen en in stukjes snijden,op een bord schikken met een prikkertje erin zodat men dit in de dressing kan doppen.
  • 8 Zo heeft men ook een hapje.Men kan ook andere groentjes gebruiken naar eigen smaak.
  • 9 De flensjes opdienen met de dressing en gebakken scampi's,zo heeft men ook een lekker voorgerechtje.

zuiderse pannenkoekjes met ansjovismayonaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaten-kipsalade met ansjovismayonaise
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevulde Eieren Met Ansjovismayonaise
0-10 min -
Bekijk recept
Ansjovismayonaise
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Visfondue met diverse sausjes
0 min
Bekijk recept

Iberico-varken met zuiderse kruidenboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiering met zuiderse groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flammeküche met zuiderse groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Love fish van de zuiderse zeeën
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept