- eitjes 10 min.laten koken."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- laten afkoelen onder koud water."},{"@type":"HowToStep","text":"3. -sjalot en enkele takjes peterselie heel fijn snijden."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- de eitjes heel fijn snijden."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- 2 à 3 kl mayonaise bijdoen en mengen."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- 2 mespunt cayennepoeder + 1 kl gemberpoeder bijdoen.beetje mengen."},{"@type":"HowToStep","text":"7. -de sjalot (enkele snippers) + de peterselie (enkele snippers) bijdoen en terug wat mengen."},{"@type":"HowToStep","text":"8. -enkele druppels tabasco (voor de liefhebbers)."},{"@type":"HowToStep","text":"9. -peperen + wat zout."},{"@type":"HowToStep","text":"10. -goed mengen."},{"@type":"HowToStep","text":"11. -smakelijk met toastjes."}],"recipeYield":"4 "}