Ontbijt of lunch-ovenschoteltje met tomaat

1
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius. Vet een ramekin (mini-ovenschaaltje) in en strooi het witte gedeelte van de gesneden bosui hier vervolgens in. Breek de eieren open in de ramekin en voeg de gesneden tomaat toe met de room. Kruid het gerecht met zout en vers gemalen peper en leg de boter op het gerecht.
  • 2 Zet de ramekin met de eieren gedurende 13 tot 15 minuten in de oven. Garneer het gerecht met de overige bosui en serveer het gerecht warm.
  • 3 Lekker met geroosterd brood.
  • 4 BRON : honingtomaten

Ontbijt of lunch-ovenschoteltje met tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Avocado-mango-ijs met kokos en paranoten
Bekijk recept
Wit bio brood, ricotta en frambozen
Bekijk recept
Aardappel-salami schotel recept
Bekijk recept