gevulde omelet met champignons, ui en tomaat

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pel de uien en snipper ze fijn. Pel en ontpit de tomaten, en snij ze in blokjes. Reinig de champignons, en snij ze in schijfjes.
  • 2 Stoof de groenten aan in de hete vetstof. Breng op smaak met peper en zout. Breek de eieren in een kom; Voeg melk, peper en zout toe. Klop alles door elkaar. Laat de vetstof smelten en zorg dat die gelijkmatig over de pan verdeeld is. Giet er 1/4 de van het eimengsel in en bak op een zacht vuur aan één kant lichtbruin. Schep 1/4 de van de champignonvulling in het midden op de omelet en vouw dicht. Bak op dezelfde manier nog 3 omeletten en vul ze.

gevulde omelet met champignons, ui en tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept