Pannenkoekjes van ei en courgette

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kluts de eieren en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Rasp de courgetten in hun geheel (met schil) en voeg toe aan de geklutste eieren.
  • 3 Voeg de gemalen kaas toe en paneermeel tot het mengsel genoeg is aangedikt om het te bakken (aangedikt maar niet met de bedoeling er bolletjes van te kunnen maken zoals bij gehakt dus het mag nog een beetje lopend zijn)
  • 4 Neem een pan met olijfolie en wacht tot deze voldoende heet is voor het bakken van de pannenkoekjes.
  • 5 Neem een lepel en schep een beetje van het mengsel op en leg dit op de pan.
  • 6 Laat ze langs beide kanten lichtbruin bakken en gebruik een spatel om ze om te keren
  • 7 De pannenkoekjes laten druipen op een bord met keukenrol
  • 8 Kan warm en koud gegeten worden. Smakelijk

Pannenkoekjes van ei en courgette is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Blauwebessenpannenkoekjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept