Zoek
Ge­vul­de ei­e­ren met gerookte fo­relmousse
12
18 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 eieren liefst scharrel of biologische eieren
2 el mayonaise
125 gr gerookte forelfilet
1 tl (Dijon) mosterd
2 el verse dille
toefjes dille om te garneren
Bereiding
1
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze in de lengte.
2
Haal de eidooiers eruit en doe in de keukenmachine of het bakje van de staafmixer.
3
Leg de gehalveerde eieren op een serveerschaal met de snijkant naar boven.
4
Voeg de mayonaise, mosterd, forel en dille toe aan de eidooiers en maal fijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
5
Schep de vulling in een spuitzak en vul de eieren ermee. Garneer elk ei met wat tuinkers of een klein toefje verse dille.
Ge­vul­de ei­e­ren met gerookte fo­relmousse is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met pesto, garnalen en tomaatjes
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept