Ge­vul­de ei­e­ren met gerookte fo­relmousse

12
18 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze in de lengte.
  • 2 Haal de eidooiers eruit en doe in de keukenmachine of het bakje van de staafmixer.
  • 3 Leg de gehalveerde eieren op een serveerschaal met de snijkant naar boven.
  • 4 Voeg de mayonaise, mosterd, forel en dille toe aan de eidooiers en maal fijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 5 Schep de vulling in een spuitzak en vul de eieren ermee. Garneer elk ei met wat tuinkers of een klein toefje verse dille.

Ge­vul­de ei­e­ren met gerookte fo­relmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met pesto, garnalen en tomaatjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept