Healthy banaan- ei pannenkoekjes .

2
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Woensdag, oppas dag. Vierjarige kleindochter ophalen uit school, vragende,,,, "Oma maken we wat warms en lekkers?"Ja, dat kon, ik was er al op voorbereid.
  • 2 Op internet las ik op veel sites dit eenvoudige gezonde gerechtje. Eens iets anders dan een tosti of de gewone pannenkoek. En natuurlijk mocht zij oma assisteren, terwijl kleinzoon in de kinderstoel alles met aandacht volgde.
  • 3 Prak de( afgekoelde zie onder tip) banaan in een kom, zodat het een gladde massa is geworden en op deeg lijkt. Klop met een garde er een ei door. Dan het tweede ei. Voeg kaneel naar smaak toe. Klontje boter in de pan en een kleine pollepel beslag toevoegen. Bij mij gingen er 3 in een middelgrote koekenpan. Zachtjes laten bakken, totdat de bovenkant droog is en dan keren.
  • 4 Maak zo het beslag op en laat ze maar smullen!!!Lekker op de boterham of als een gezond tussendoortje. Of met een handje noten en wat kleine verse bosvruchten een uitstekend ontbijt.

Healthy banaan- ei pannenkoekjes . is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Blauwebessenpannenkoekjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Makkelijke lendenbiefstuk met bonensalade
Bekijk recept
Kedgeree met makreel
Bekijk recept
Zoete-aardappel-broccolisoep recept
Bekijk recept
Shirley Temple ’The Healthy Way’
Snack
Bekijk recept