Gevulde eieren

10
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren 10 min. hard. Spoel onder koud water en laat afkoelen.
  • 2 Snij ondertussen de knoflook en de sjalot grof.
  • 3 Pel de eieren en snij in de lengte in
  • 2
  • 4 Haal er voorzichtig de eierdooiers uit en snij onderaan een heel fijn schijfje van de eiwitten. Zo blijven ze mooi liggen.
  • 5 Mix de eierdooiers met de sjalot, het knoflook,de mayonaise en de mosterd. Kruid met peper en zout.
  • 6 Doe de mousse in een spuutzak en vul er de halve eieren mee.

Gevulde eieren is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept