Tapas van noten, roquefort en peer

6
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en ontpit de peren.
  • 2 Laat de Solo met de suiker en de peren in een pan op een zacht vuur licht karameliseren.
  • 3 Plet de kaas met de Solo Vloeibaar en de gehakte noten tot een gladde pasta.
  • 4 Smeer over de sneetjes brood en schik een stukje peer op ieder.
  • 5 Werk af met vers gemalen peper.

Tapas van noten, roquefort en peer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept