Zoek
Tapas van noten, roquefort en peer
6
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 peren
30 g Solo
3 eetlepels suiker
150 g roquefort
2 eetlepels Solo Vloeibaar
sneetje brood (donker)
50 g noten
peper
Bereiding
1
Schil en ontpit de peren.
2
Laat de Solo met de suiker en de peren in een pan op een zacht vuur licht karameliseren.
3
Plet de kaas met de Solo Vloeibaar en de gehakte noten tot een gladde pasta.
4
Smeer over de sneetjes brood en schik een stukje peer op ieder.
5
Werk af met vers gemalen peper.
Tapas van noten, roquefort en peer is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur-
Voorgerecht
Bekijk recept