Zoek
Bavarois van verse plattekaas met chocolade
6
132 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g suiker
3 blaadjes gelatine van 3 gram
225 g room
500 g verse plattekaas
1 zakje studentenhaver
1 dl sinaasappelsap
4 eetlepels chocoladesaus
6 blaadjes verse munt
Bereiding
1
Breng het sinaasappelsap aan de kook en voeg de suiker toe.
2
Week de blaadjes gelatine in koud water, knijp ze goed uit en voeg ze aan het sinaasappelsap toe en laat ze smelten.
3
Neem de pan van het vuur en laat afkoelen.
4
Klop de room op tot 2/3 en voeg de chocoladesaus eraan toe, vervolgens de verse kaas en als laatste het sinaasappelsap.
5
Vermeng alles zorgvuldig en verdeel de bavarois in 6 glazen.
6
Plaats de glazen minstens 2 uur in de koelkast.
7
Werk ze vlak voor het opdienen af met een beetje studentenhaver die je in kleine stukjes hakt en versier met een blaadje verse munt.
Bavarois van verse plattekaas met chocolade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept
Bramenbavarois met kaneelroom
305 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept