Salade van rauwe venkel met gegrilde geitenkaas

4
27 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de venkel grondig.
  • 2 Verwijder stronk en bovenkant en snij in dunne plakjes.
  • 3 Pers de citroen uit en meng 4 eetlepels sap met de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Was de rucola en schik aan de bovenkant van een groot bord.
  • 5 Leg in het midden de plakken venkel.
  • 6 Bestrooi met de vinaigrette. Verwarm de grill voor.
  • 7 Snij de kaas in plakken en leg op een bakblik dat met de Solo Vloeibaar is ingewreven.
  • 8 Schenk de honing er bovenop.
  • 9 Grill tot de bovenkant mooi bruin is. 1
  • 0 Leg de kaasplakken op de venkelsalade en garneer met wat zwarte olijven en walnoten.

Salade van rauwe venkel met gegrilde geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept