Zoek
Salade van rauwe venkel met gegrilde geitenkaas
4
27 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
zout
100 g rucola of veldsla
2 eetlepels Solo Vloeibaar
2 knollen venkel
citroen
8 eetlepels Bertolli Extra Vergine
200 g zachte geitenkaas
3 eetlepels vloeibare honing
1 handje zwarte olijven
paar walnoten
peper
Bereiding
1
Was de venkel grondig.
2
Verwijder stronk en bovenkant en snij in dunne plakjes.
3
Pers de citroen uit en meng 4 eetlepels sap met de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
4
Was de rucola en schik aan de bovenkant van een groot bord.
5
Leg in het midden de plakken venkel.
6
Bestrooi met de vinaigrette. Verwarm de grill voor.
7
Snij de kaas in plakken en leg op een bakblik dat met de Solo Vloeibaar is ingewreven.
8
Schenk de honing er bovenop.
9
Grill tot de bovenkant mooi bruin is. 1
0
Leg de kaasplakken op de venkelsalade en garneer met wat zwarte olijven en walnoten.
Salade van rauwe venkel met gegrilde geitenkaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept