3 Snij het brickdeeg in vieren en vet lichtjes in met Solo Vloeibaar.
4 Leg in het midden van elk stukje brickdeeg een schijfje mozzarella en een stukje serranoham. Kruid af met peper en zout.
5 Sluit het buideltje met een tandenstokertje en laat 3 minuten bakken in de oven op 180 °C.
6 Erwtjespuree:
7 Hak 1 sjalot fijn en bak even aan in een kookpan met 10 g Solo.
8 Voeg de erwtjes, de gevogeltefond en ½ l water toe en laat 20 minuten koken.
9 Haal door een roerzeef, kruid af met peper en zout en voeg 20 cl light room toe. Hou warm.1
0 Hak de andere sjalot fijn en bak eventjes in een braadpan met 10 g Solo. Voeg de wortel, de tijm en ½ l water toe en laat koken tot alles verdampt is.1
1 Klop de room op tot het volume verdrievoudigd is.1
2 Mix de wortelbereiding en voeg de opgeklopte room eraan toe.1
3 Vul ½ van een kommetje met de wortelmousse en leg er de erwtjespuree bovenop.1
4 Frituur de ham en dresseer op de puree. 1
5 Schik het buideltje op een rechthoekig bord, plaats er het kommetje naast en dien op.
Buideltje van mozzarella met erwtjespuree is een recept van Solo Open Kitchen