Zoek
Panna cotta met speculaas
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
10 g Solo Vloeibaar
0.25 l light room
1.5 gelatineblaadje
50 g fijne kristalsuiker
100 g speculaas
0.25 l melk
8 aardbeien
scheutje olijfolie
1 kardemomzaadje
enkele muntblaadjes
2 sneden peperkoek
Bereiding
1
Week de gelatineblaadjes in een kom koud water.
2
Roer de suiker en speculaas onder de light room en de melk en warm op. Blijf roeren met een garde om de speculaas op te lossen.
3
Voeg de geweekte gelatine toe.
4
Giet het mengsel in 4 grote glazen.
5
Snij de aardbeien in dunne plakjes en laat marineren in een scheutje olijfolie en de geraspte kardemom.
6
Schik ze in een waaier op de afgekoelde en opgesteven panna cotta. Versier met een muntblaadje.
7
Snij de peperkoekplakken in 4 stukken.
8
Smeer ze lichtjes in met Solo Vloeibaar en bestrooi met suiker.
9
Toast de peperkoek in een toaster.1
0
Leg bij elk glas een sneetje warme toast en dien op.
Panna cotta met speculaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min
Nagerecht
Bekijk recept