Argentijnse soufflé

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de halve paprika in fijne plakjes en kook hem 10 minuten in een pot gezouten water .
  • 2
    - Laat afkoelen en uitlekken .
  • 3
    - Smelt de boter in een pot .
  • 4
    - Voeg bloem toe , dan melk en roer verder .
  • 5
    - Meng naast het vuur 4 eidooiers , peper, krab en Martini .
  • 6
    - Breng op smaak met peper , zout en muskaatnoot .
  • 7
    - Kook 1 minuut al roerend.
  • 8
    - Klop de eiwitten stijf en voeg een snuifje zout toe.
  • 9
    - Doe het in 2 maal in de bereiding .1
  • 0
    - Eerst krachtig roeren en 2 de maal voorzichtig rondroeren . 1
  • 1
    - Giet het geheel in een lichtbeboterde soufflévorm. 1
  • 2
    - Maak met het punt van en mes een toer rondom rond . 1
  • 3
    - Bestrooi met parmezan en plaats 25 minuten in de oven. (180 °

Argentijnse soufflé is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Argentijnse stoofschotel
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ribeye op Argentijnse wijze
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse garnalenlollies
30 min-
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept