- Laat afkoelen en uitlekken . "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Smelt de boter in een pot . "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Voeg bloem toe , dan melk en roer verder ."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Meng naast het vuur 4 eidooiers , peper, krab en Martini . "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Breng op smaak met peper , zout en muskaatnoot . "},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Kook 1 minuut al roerend. "},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Klop de eiwitten stijf en voeg een snuifje zout toe."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Doe het in 2 maal in de bereiding ."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Eerst krachtig roeren en 2 de maal voorzichtig rondroeren . "},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- Giet het geheel in een lichtbeboterde soufflévorm. "},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- Maak met het punt van en mes een toer rondom rond . "},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- Bestrooi met parmezan en plaats 25 minuten in de oven. (180 °"}],"recipeYield":"4 "}