Zoek
Bavarois met passievrucht
4
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr magere platte kaas
2 dl room
3 eieren
200 gr suiker
2 pakjes vanillesuiker
15 gr gelatineblaadjes
10 cl fruitsap
6 passievruchten
6 gedroogde abrikozen
pistachenoten, gehakt
Bereiding
1
Week de gelatinebladjes in koud water en knijp uit.
2
Klop de room stijf met de vanillesuiker.
3
Splits de eieren en klop het eiwit stijf.
4
Vermeng de eierdooiers met de platte kaas en de suiker.
5
Verwarm het fruitsap en los er de gelatine in op.
6
Roer het fruitsap door het kaasmengsel.
7
Spatel er vervolgens luchtig de slagroom en nadien de eiwitsneeuw door.
8
Verdeel de bavarois over vormpjes en zet een 30 tal minuten in de koelkast.
9
Snij de passievruchten doormidden en lepel de pitjes over de bavarois, bestrooi met pistaches en zet een nacht in de koelkast.1
0
Haal de bavarois voorzichtig uit de vormpjes (gaat gemakkelijk als je ze enkele seconden in een warmwaterbad zet) en werk af met gehakte abrikozen.
Bavarois met passievrucht is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bramenbavarois met kaneelroom
305 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept