Ardeens kaasgerechtje met peren

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de geitenkaas in 4 en wikkel in een sneetje ham. Wrijf een ovenplaat in met boter en schik de kaasbolletjes erop. Wrijf deze eveneens in met wat boter zodat ze niet kunnen uitdrogen.
  • 2 . Zet de plaat in een oven van 180°C gedurende 5-8min.
  • 3 Was de krulsla en laat uitlekken. Verdeel in kleine stukken en overgiet met wijazijn en kruid met peper en zout. Leg op ieder bord een hoopje sla.
  • 4 Schil de peer en verwijder het klokhuis. Verdeel de peer in 16 partjes. Bak deze in een beetje boter en bestrooi met suiker . laat even kleuren.
  • 5 Ontkorst de sneetjes brood en snijd ze in blokjes. Bak ze goudgeel in boter en schep ze onder de sla. Leg een kaasbolletje op een hoopje sla en versier elk bord met een waaiertje van stukjes peer. Bestrooi met wat bieslook.

Ardeens kaasgerechtje met peren is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Boterhammen met geitenkaas, appels en Luikse siroop
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Ardeens gebraad met gratin en broccoli
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ardeens Varkensgebraad
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ardeens gebraad met mosterdsaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept